ENKELE TIPS OM TE WETEN OVER TATTOO-PLAATSING

We hebben het gehad over de noodzaak om rekening te houden met uw werkomgeving bij het bepalen van de plaatsing van tatoeages. Hoewel veel kantoren en andere werkplekken meer tolerant zijn ten opzichte van tatoeages dan ooit, behouden anderen een negatieve houding ten opzichte van tatts. Als je werkgever ze bedekt wil hebben, laat dan je tatoeage zetten op een deel van je lichaam dat gemakkelijk te verbergen is.

Het is nog steeds belangrijk om uw tattoo-plaatsing te overwegen, zelfs als u geen beperkingen op de werkplek heeft. Wil je dat anderen het zien? Wil je het op een plek waar je het kunt zien, in tegenstelling tot een plek waar je het niet kunt (zoals in je nek)? Veel mensen vinden het prettig om een ​​tatt op een plek te hebben die gemakkelijk te zien is, omdat het persoonlijke betekenis en waarde vertegenwoordigt.

Het gezicht is een van de meest radicale plaatsen om een ​​tatoeage te krijgen en niet veel mensen doen het, hoewel winkels over de hele wereld een toename van gezichtstatoeages hebben gehad. Maar gezichtstatoeages brengen ook enige controverse met zich mee, omdat veel mensen geloven dat ze een zekere manier zijn om afgewezen te worden voor een baan. Het gezicht is een laatste redmiddel en het is geen goed idee om je allereerste tatoeage daar te plaatsen.

https://theartoftattoo.nl/