GEANIMEERDE VIDEO’S ZIJN EENVOUDIG TE BIJWERKEN

Contentcreatie heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, en terecht. Maar een van de uitdagingen is het bijwerken van al uw oude inhoud. Of u nu een trainer bent die compliance-inhoud bijwerkt, een verkoper die oude presentaties opnieuw bekijkt of een marketeer die uw branding herstructureert; inhoud bijwerken is een uitdaging!

Videocontent vormt echter een nog grotere uitdaging. Als je live-action video gebruikt, kun je simpelweg geen scènes opnieuw opnemen of kritieke delen van je bericht bijwerken zonder rekening te houden met veel factoren.

Maar dat is waar geanimeerde video het voordeel heeft. Geanimeerde video’s zorgen voor meer flexibiliteit omdat ze gemakkelijker te updaten zijn. Je kunt teruggaan en tekst wijzigen, animaties bewerken of zelfs je hele video volledig herzien. Channelorange is een in Nederland gevestigd bedrijf, ze hebben me geholpen een geanimeerde video voor mijn bedrijf te maken, wat echt een ongelooflijke video was. Met de hulp van hen kan ik mijn punten overbrengen en ze hebben een uitstekende animatievideo voor mij gemaakt.

Een gerelateerde uitdaging bij videoproductie is de noodzaak om meer content te creëren. In eerste instantie heb je misschien een uitlegvideo nodig over je product of dienst. Het duurt niet lang voordat je gated assets gaat maken die video’s moeten ondersteunen. Of, nog uitdagender, je moet een tutorialserie voor je klanten maken of een trainingsvideo die je team helpt bij het adopteren van een nieuw proces.

Als je een concept, product of dienst hebt waar je je markt over wilt vertellen, moet je zeker een animatievideo overwegen. Niet alleen zijn geanimeerde video’s gemakkelijker te maken dan hun traditionele, op mensen gebaseerde tegenhangers, maar ze hebben ook meer impact op de kijker.

channelorange.nl