gsm paradise

GSM repareren

Op de website van Adventure for life kun je niet alleen terecht voor kleding maar ook om uw GSM te laten repareren. Wat is er makkelijker dat wanneer je online aan het winkelen bent en er is ook nog iets anders waar je mee zit bijvoorbeeld dat je GSM kapot is en gerepareerd moet worden dat dit allemaal op een en dezelfde plek kan.

Maar zou het nou niet helemaal fijn zijn voor de avonturiers onder ons, eerst thuis zelf te kunnen kijken wat er met de telefoon aan de hand is en hoe ze dit het makkelijkste kunnen oplossen. Adventure for life gaat op de pagina je wat meer uitleggen hierover en wat je het beste kan doen om je GSM te reparen. We hebben hiervoor een paar handige tips voor je opgesteld. Kijk op youtube, vaak zijn er handige video’s van hoe je welk onderdeel van je telefoon kan repareren. Om nog een beter zoekresultaat te krijgen, probeer het in het Engels. Hierdoor krijg je nog veel meer resultaten op hoe je, je GSM moet repareren.

De losse onderdelen die je zou moeten bestellen volgens het reparatie filmpje moet je wel heel erg mee opletten. Bestel bijvoorbeeld nooit een los glasplaatje. Ook niet als alleen uw glas gebroken is. Deze worden vaak verkocht door mensen om je voor de gek te houden. Het is namelijk helemaal niet mogelijk om die losse glasplaatjes te gebruiken of the monteren op uw GSM. Het repareren maakt het daarom onmogelijk. Daarom verkopen wij deze onderdelen ook niet bij adventure for life.

Ook kan je op onze website informatie ophalen over de mogelijkheden op het gebied van Fiancial lease. 

Posted on