TIPS VOOR RESTAURANTBEHEER

Tips voor restaurantbeheer gaan vaak over manieren om de dagelijkse activiteiten van het restaurant zelf te stroomlijnen. Maar hoe zit het met u – de manager – die deze dagelijkse werkzaamheden dicteert? Kunt u enkele tips gebruiken om u te helpen beter te managen? Natuurlijk kan dat. We konden allemaal.

Aan jezelf werken is net zo belangrijk als, zo niet belangrijker dan, werken aan de bedrijfsvoering. Dat komt omdat alles wat u doet een bepaald aspect van het restaurant beïnvloedt – van de voedselkwaliteit tot de sfeer tot het gedrag van de werknemer.

Laten we dus in plaats van manieren te zoeken om het bedrijf te verbeteren, zoeken naar manieren om onszelf en onze managementstijl te verbeteren. Als we dat doen, zal alles om ons heen ook verbeteren. Dit artikel behandelt 15 tips voor restaurantmanagement die u op weg kunnen helpen naar managementsucces.

Uw positieve houding – of het ontbreken daarvan – kan een dramatische invloed hebben op de stemming van het hele restaurant … inclusief klanten. Een negatieve houding van uw kant kan door de medewerkers sijpelen en bij uw gasten binnendringen. Dit kleurt op zijn beurt hun eetervaring op een slechte manier. Dat is een recept voor een ramp.

1714-schiedam.nl