VOORDELEN VAN DIGITAAL PARKEREN

Een van de grote voordelen van digitaal parkeren is dat het razendsnel is in vergelijking met het traditionele parkeersysteem. Digitale parkeerbetalingsoplossing elimineert effectief tijdverspilling wanneer de gebruiker op zoek is naar de juiste wijziging om op de parkeerplaats te betalen. Hiermee kunnen gebruikers hun smartphone gebruiken om snel te betalen.

Het digitale parkeersysteem maakt ook gebruik van geavanceerde technologieën zoals betalingsgateways en slimme parkeersensoren die menselijke tussenkomst elimineren, waardoor menselijke fouten worden verminderd en arbeidskosten worden bespaard. City Smart Park is gevestigd aan de Scheldestraat en kan een betaalde parkeerservice zijn waarmee u uw voertuig kunt parkeren. het is mogelijk om vooraf te reserveren. u reserveert ook via ParkMobile!

Digitaal parkeren is uiterst handig voor het personeel en de gebruikers, omdat het de gebruiker in staat stelt om via een online portal snel te betalen zonder contant geld of valuta, maar het bedrag wordt rechtstreeks van de rekening of portemonnee van de gebruiker afgeschreven.

Alle betalingen bij digitaal parkeren gebeuren via cashless gateways die beveiligd zijn met de nieuwste technologieën zoals encryptie. Dit motiveert de gebruiker om meer gebruik te maken van digitale parkeerbetaalsystemen. Ook biedt een digitale parkeerbetalingsoplossing een verbeterde gebruikerservaring omdat het de volledige gebruikerservaring in gezamenlijke actie vermengt. Het digitale parkeersysteem wordt geleverd met een uitstekende gebruikersinterface.

Bovendien hoeven de gebruikers met kaartloos en contantloos parkeren geen kleine parkeerkaarten bij zich te hebben die gemakkelijk kunnen verliezen. Alle processen zoals betaling, tijdmeldingen, zoeken naar locaties, identificatie van plaatsen, enz. lopen soepel en worden een onderdeel van de gehele parkeerervaring.

www.citysmartpark.nl

parkeren-denhaag-centrum.nl